”Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself”  –Rumi

”Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself”  –Rumi

Kaikki lähtee itsestä, muutos lähtee sinusta.

Jos haluamme, että elämämme muuttuu, meidän on itsemme muututtava. Jos ihmissuhteissamme on haasteita, meidän on mentävä peilin eteen ja katsottava mikä on oma osuutemme. Kun elämän haasteet horjuttavat arkeamme, on tärkeää juurtua tiukasti maahan ja löytää tasapaino sisältämme myrskynkin keskellä.

Sinun hyvinvointisi on Sinun käsissäsi!

Kun kaipaat tukea löytääksesi takaisin hyvinvointisi äärelle, olit sitten kadottanut itsesi, ajautunut riitoihin kumppanisi kanssa tai kaipaat selkeyttä mihin tahansa haastavaan tilanteeseen elämässäsi, olen sinulle läsnä, tukena ja turvana ja tarjoan työvälineitä päästäksesi takaisin harmoniaan ja tasapainoon.

Tai ehkäpä sinussa kihisee pinnan alla vihaa ja raivoa ja kaipaat väylää tunteittesi purkamiselle ja rakentavalle käsittelylle? Voihan olla, että olet aina tottunut miellyttämään muita ja kadottanut oman äänesi. Ehkä silloin kaipaisit keinoja sanoittaa omia rajojasi rakentavalla tavalla.

Tarjoan oikeasti käyttökelpoisia ja konkreettisia työvälineitä, joiden avulla alat voimaan paremmin, löydät takaisin yhteyden itseesi ja saat ihmissuhteesi kukoistamaan.

Työskentelyssäni käytän autenttista vuorovaikutusta, jossa yhdistyy NVC, läsnäolo sekä yhteyttä lisäävät harjoitukset.

Lähestymistapani on ihmisen kokonaisuutena huomioiva (keho ja mieli), intuitiivinen ja läsnäoleva.

Pidän muun muassa erilaisia tunneworkshoppeja, joissa työskennellään tietyn tunteen kanssa (tällä hetkellä Vihainen Nainen).

Tarjoan myös yksilö- ja parivalmennuksia erilaisiin tilanteisiin.

Etkö löydä sopivaa valmennusta? Kerro minulle, miten voin olla sinulle tukena ja rakennetaan juuri sinun tarpeitasi vastaava valmennus-kokonaisuus!

Jos sinulla herää kysymyksiä, olet lämpimästi tervetullut ottamaan minuun yhteyttä!

”If you want things to change, you have to change. If you will change, everyhting will change for you.”

Jim Rohn

”If you want things to change, you have to change. If you will change, everyhting will change for you.”

Jim Rohn

Olen Saana Lumiauer voimaannuttaja, vuorovaikutuskouluttaja ja valmentaja. Käytän työssäni autenttista vuorovaikutusta,  jossa yhdistyy NVC, läsnäolo sekä yhteyttä lisäävät harjoitukset. Lähestymistapani on ihmisen kokonaisuutena huomioiva (keho ja mieli) sekä intuitiivinen ja läsnäoleva. Olen turvallinen rinnalla kulkija, joka tuo valoa pimeään tilaan, jossa voit selkeämmin nähdä tilanteesi.

Työskentelyäni ohjaa vahvasti myös oma elämänkokemukseni itseni ja erityisesti tunteitteni kanssa työskentelemisessä. Näitä taitoja jaan sinullekin.  

Autenttinen vuorovaikutus on erityisen toimiva  haastavissa vuorovaikutustilanteissa. Jopa pitkäänkin jatkuneet ristiriidat voidaan ratkaista menetelmää hyödyntäen. Kun ihmiset löytävät aidon yhteyden välillään, erimielisyydet purkautuvat ja eheytyminen tapahtuu itsestään.

 

”As we learn to speak from the heart we are changing the habits of a lifetime” 

Marshall B. Rosenberg