Vihainen Nainen -workshop

Nainen, oletko kyllästynyt nielemään kiukkusi? Oletko kyllästynyt ikuisen kiltin tytön rooliin? Tiesitkö, että kiltti ja muita miellyttämään pyrkivä nainen kantaa sisällään tavattoman määrän vihaa?

Et voi todella astua omaan voimaasi ilman, että kohtaat vihasi! Viha, kuten mikä tahansa muukin tunne on puhdasta energiaa, siinä ei ole mitään pahaa. Oleellista on se, mitä sillä energialla tehdään. Se voi olla tuhoavaa, mutta viha-energiaa voi käyttää myös hyödyksi.

Vihainen Nainen -workshop on mahdollisuutesi päästä kohtaamaan omaa vihaasi ja vapauttamaan sitä. Teemme erilaisia pariharjoituksia, kehollisia harjoituksia ja lopuksi konkreettista vihan purkua.

Sinä saat:

– Selkeyttä siihen mitkä asiat sinua suututtavat

– Miten käsitellä ja sanoittaa omaa vihaa

– Millaisia tarpeita voi olla vihan tunteesi taustalla

– Miten käsitellä toisen vihaa

– Miltä oma viha näyttää liikkeen muodossa

– Toisten naisten tuki ja kannustus

– Seremoniallinen vihanpurku

– Elämänenergiasi lähtee paremmin virtaamaan

Kuka voi osallistua?

Kyseessä on intensiivinen workshop, joka edellyttää, että olet jo jonkin verran työskennellyt itsesi kanssa etkä kavahda omia ja toisten ihmisten voimakkaita tunteita ja niiden näyttämistä. Otat vastuun itsestäsi ja ymmärrät, että workshop voi olla hyvinkin äänekäs.

Tilasta luodaan turvallinen ja luotettava, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Ole yhteydessä tiedustellaksesi seuraavan workshopin ajankohtaa!

Osallistumismaksu ja ilmoittautumiset:

79€

Seuraavan workshopin ajankohtaa ei ole vielä päätetty. Voit ilmaista kiinnostuksesi olemalla yhteydessä. Kun riittävä osallistujamäärä saadaan, työpaja järjestetään.