Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Mihin hinnoittelusi perustuu?

Valmennuksesta tulisi aina olla taloudellista hyötyä asiakkaalle. Jos hyvä työntekijä irtisanoutuu yrityksestä, voivat sen aiheuttamat kulut nousta jopa 50 000 € tai jos työntekijä jää sairaslomalle, voivat kulut työnantajalle lähennellä 20 000 €. Jos työnantaja pystyy välttämään nämä satsaamalla valmennukseen, on sanomattakin selvää, että se maksaa itsensä takaisin.

Hinnoittelussa olen myös huomioinut tuntihinnan, joka minulla kuluu koulutusmateriaalien työstämiseen, räätälöintiin kunkin yrityksen tarpeet huomioiden, mahdollisiin ennakkotehtäviin sekä itse valmennustilaisuuteen käytettyyn aikaan. Näiden lisäksi aikaani kuluu usein käytännön järjestelyihin sekä moniin ennakoimattomiin tilanteisiin, joita en erikseen ole koulutusten hinnassa huomioinut. Päähuomioni on siinä, että asiakas on tyytyväinen ja saa koulutuksesta todellista hyötyä.

Miksi hinnat ovat esillä?

Olen halunnut laittaa hinnat esille asiakaslähtöisistä syistä. Minusta on tärkeää, että asiakkaalle syntyy heti selkeä käsitys siitä, mikä on hinta ja mistä hän maksaa eli mitä valmennukset pitävät sisällään sekä millaisiin ongelmakohtiin asiakas voi valmennusten avulla saada ratkaisuja. 

Miksi verkkokauppa? Löytyykö laskutusvaihtoehtoa?

Verkkokauppa on mutkattomin ja helpoin vaihtoehto sekä asiakkaalle että palveluntarjoajalle. Laskun laatimiseen ja sen käsittelyyn yrityksen päässä kuluu enemmän aikaa kuin valmennuksen ostamiseen verkkokaupan kautta.

Voiko oikeasti yrityksen tuottavuus nousta vuorovaikutustaitojen opettelulla?

Kyllä voi. Tutkimusten mukaan työyhteisön vuorovaikutus vaikuttaa työhyvinvointiin millä on suora yhteys yrityksen tuottavuuteen. Hyvinvoiva työyhteisö sietää myös paremmin muutoksia. Alla olevasta linkistä pääset halutessasi tutustumaan vuorovaikutusta käsitteleviin julkaisuihin.  Tästä julkaisuihin.

Miten palvelusi eroaa muista?

Lähestymistapani on vahvasti asiakaslähtöinen. Olen läsnäoleva valmentaja, joka haluaa aidosti selvittää ja kuulla asiakkaan tarpeet ennen kuin tarjoaa mahdollisia ratkaisuja. 

Miten palveluja ostetaan?

Jotta valmennuksen hyödyt saadaan käyttöön, valmennukset toteutetaan yhdessä Autenttinen vuorovaikutus -valmennuksen kanssa. Hyödyllisyyden näkökulmasta on tärkeää hallita perusteet autenttisesta vuorovaikutuksesta.

Valmiista paketeista ei löytynyt sopivaa. Onko räätälöinti mahdollista?

Räätälöinti on täysin mahdollista, jos valmiista paketeista ei löydy mieleistä. Silloin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja voimme yhdessä katsoa millainen kokonaisuus palvelisi parhaiten yritystänne. Jokaiselle yritykselle tehdään joka tapauksessa vielä oma räätälöinti valmiiden pakettien lisäksi. 

Missä palvelet? Matkustatko?

Työskentelen pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa matkustan myös muihin paikkakuntiin. Tällöin lisään koulutukseen matkakulut.