Toimitusehdot yrityksille

Yleistä 

LumiSoul, y-tunnus, Kap Hornin katu 4 B 24, 00220 Helsinki, myy palveluita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Nämä toimitusehdot koskevat yritysten LumiSoulilta tilaamia palveluita.

Ehdot ovat osa Lumisoulin tilaus- ja käyttösopimusta, joka on laadittu sopimuksen tehneen henkilön ja Lumisoulin välillä.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 14.12.2020 alkaen toistaiseksi. LumiSoul pidättää oikeuden muutoksiin, joten toimitusehtoihin tutustuminen joka kerta etukäteen on suotavaa.

Tuotteet ja tuotehinnat

Palvelujen hinnat ja sisällöt on esitetty kunkin palvelutuotteen esittelyn yhteydessä. LumiSoul pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Tuotteiden hintoihin lisätään ALV, joka näkyy ostamasi palvelun loppusummassa.

Toimituskulut

Palvelun tilaamisesta ei aiheudu asiakkaalle toimituskuluja.

Tilaaminen ja sopimus

Palvelutuotteet tilataan verkkokaupan (Holvi) kotisivuilla, jossa tilaus vahvistetaan ja maksetaan maksupalvelussa. Tilauksen tehneen asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja ymmärtävän, että asiakkaan hyväksymä ja LumiSoulin vahvistama tilaus on sitova ja luo sopimuksen heidän välilleen, pois lukien mitä myöhemmin mainitaan peruuttamisoikeudesta.

Asiakas kustantaa mahdollisen tilanvuokrauksen ja ruokailukulut sekä matkakustannukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Maksaminen ja maksutavat

Tilauksen voi maksaa verkkokaupassa kuvatuilla ja ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen asiakkaan sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus, joten sähköpostiosoitteen antaminen tilauksen yhteydessä on välttämätön. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa.

Jos LumiSoul ei jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilausta, asiakkaalle ilmoitetaan siitä sähköpostitse mahdollisimman pian.

LumiSoul on yhteydessä asiakkaaseen palvelun toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista, tarkemmasta sisällöstä sekä ajankohdasta.

Toimitustapa ja -aika

Tilauksen toimitus on palvelun toteutuminen, jonka yksityiskohdista (mm. ajankohdasta) sovitaan asiakkaan kanssa tilausvahvistuksen jälkeen.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Verkkokaupan kautta tilattu ja maksettu palvelutuote sekä LumiSoulin vahvistama tilaus on sitova ja luo sopimuksen asiakkaan ja LumiSoulin välille. Kaupalla ei ole peruutusoikeutta. Palvelun toteuttamisen ajankohtaan, sisältöön ja muihin yksityiskohtiin voi tehdä tarvittaessa muutoksia, joista on aina erikseen sovittava LumiSoulin kanssa.

Erimielisyydet

Asiakkaan tilausta koskevat mahdolliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti sopimaan yhteistyössä asiakkaan kanssa ja löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu.