Toimitusehdot kuluttajille

Yleistä 

LumiSoul, y-tunnus, Kap Hornin katu 4 B 24, 00220 Helsinki, myy palveluita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Nämä toimitusehdot koskevat kuluttajien LumiSoulilta tilaamia palveluita.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 14.12.2020 alkaen toistaiseksi. LumiSoul pidättää oikeuden muutoksiin, joten toimitusehtoihin tutustuminen joka kerta etukäteen on suotavaa.

Tuotteet ja tuotehinnat

Palvelujen hinnat ja sisällöt on esitetty kunkin palvelutuotteen esittelyn yhteydessä. LumiSoul pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät ALV:n.

Toimituskulut

Palvelun tilaamisesta ei aiheudu asiakkaalle toimituskuluja. 

Tilaaminen ja sopimus

Palvelutuotteet tilataan verkkokaupan (Holvi) kotisivuilla, jossa tilaus vahvistetaan ja maksetaan maksupalvelussa. Tehdessänne tilauksen Teidän edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Ymmärrätte, että Teidän maksamanne tilaus on sitova ja luo sopimuksen välillemme, pois lukien mitä myöhemmin mainitaan peruttamisoikeudesta.

Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassa kuvatuilla ja ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiinne lähetetään tilausvahvistus, joten annattehan sähköpostiosoitteenne tilauksenne yhteydessä. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa.

Jos LumiSoul ei jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustanne, Teille ilmoitetaan siitä sähköpostitse mahdollisimman pian.

Toimitustapa ja -aika

Tilauksen toimitus on palvelun toteutuminen ilmoitettuna ajankohtana. 

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Verkkokaupan kautta tilattu ja maksettu palvelutuote on sitova ja luo sopimuksen asiakkaan ja LumiSoulin välille. Kaupan voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan tai muusta erikseen sovitusta ja LumiSoulin hyväksymästä painavasta syystä. Palvelun toteuttamisen ajankohtaan, sisältöön ja muihin yksityiskohtiin voi LumiSoul tehdä tarvittaessa muutoksia. Mikäli LumiSoul peruuttaa palvelun, asiakkaalle maksetaan rahat takaisin.

Mahdollisen ladattavan digimateriaalin osalta ei peruutusoikeutta, ellei erikseen mainita. Digimateriaalit toimitetaan tilauksen jälkeen välittömästi (Kuluttajasuojalaki 20.1.1978/38).

Erimielisyydet

Kaikki mahdolliset erimielisyydet pyritään sopimaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, joten olethan yhteydessä selvittääksemme asian siten, että voisimme löytää molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.