Nainen, oletko väsynyt puskemiseen ja suorittamiseen? Oletko kyllästynyt väkisin yrittämään ja hakkaamaan päätäsi seinään joka ei taivu? Oletko jumissa ja turhautunut, kun et löydä ulos umpikujasta? Huomaatko tekeväsi asioita autopilotilla ilon ja inspiraation sijaan?

Itse olen ollut tässä tilanteessa hyvin monta kertaa. Tiedän ytimissäni asti turhautuneisuuden tunteen, kun mikään ei liiku ja etene. Olen uupunut ja väsynyt pöydällä lojuvaan pinoon töitä, joiden näkeminen saa minut vetämään peiton syvemmälle korviini ja kääntämään kylkeä.

Elämme maskulinisoituneessa maailmassa, jota ohjaa looginen mieli ja rationaalisuus. Valitettava tosiasia on se, että naisen luonto ei sovellu hyvin tällaiseen puskemiskulttuuriin, jossa korostetaan pärjäämistä ja jatkuvaa kilpailua toisten kanssa.

Miehet tuntuvat pärjäävän siinä paremmin, monet jopa kukoistavat. Toki on naisiakin, jotka virittyvät energisesti suoritusmeiningeissä.

Haluan luoda sellaista kulttuuria ja bisnestä, jossa jokaisen menestys on juhlimisen arvoinen ja muuttaa sitä mindsettiä, että olemme toistemme kilpailijoita. Haluan edistää myös SINUN menestystäsi. Jatka lukemista, niin kerron miten.

Minä kuulun naisiin, jotka ovat herkkiä, voimakkaasti tuntevia ja suorituksen alle uupuvia. Kukoistan, kun saan luoda sallivassa tilassa ilman pakkoa ja puskemista. Kuihdun puolikuolleeksi, kun yritän suorittaa väkisin. Zombien tuotokset eivät kiinnosta ketään! You know what I mean?

Oma kehoni kertoo minulle jatkuvasti (jos vain kuuntelen), että luovuus virtaa, kun päästän irti ja parhaimmat ideat syntyvät rentouden tilassa. Siitä huolimatta ajaudun aika ajoin samaan umpikujaan ja ihmettelen miksi en löydä tietä ulos. Olemme niin tottuneita suorittamiseen, että poisoppiminen vaatii sinnikkyyttä.

Ketkä ovat sinun kilpailijoitasi? On lähestulkoon ensimmäinen kysymys yritysneuvontaan hakeutuessasi! En sano, etteikö olisi tärkeää tuntea kenttä, jossa toimitaan, mutta mielestäni on oleellisempaa keskittyä omaan työhön ja osaamiseen kuin jatkuvaan muihin vertaamiseen. Minusta ei ole kehittävää pohtia mitä minulla on ja tuolla ei.

Itse en viitsi kyynärpäätaktiikalla, kuola valuen juosta hierarkiaportaissa hakemassa paikkaani ja omanarvontuntoani. En halua verrata itseäni muihin ja miettiä kuka on paras ja menestynein. Oma arvoni löytyy sisältäni, sydämeni viisaudesta, jossa hierarkiaa ei tunneta.

Yhteiskuntamme tarvitsee enemmän feminiinisellä energialla luomista. Se tarvitsee feminiinin voimalla varustettuja naisia, jotka eivät suostu puskemaan. Meidän täytyy olla noita pioneereja, jotka raivaavat yhteiskunnassa tilaa feminiinisyydelle.

Kaipaatko sinäkin pehmeämpää lähestymistapaa työhösi? Haluatko herättää sisäisen luomisvoimasi?

Maailma ei muutu, jos me emme muutu! Meidän luontoomme kuuluu syklisyys, jota tahdittaa kuukautiskiertomme. Meidän on kuunneltava kehoamme ja kuun voimaa. Vain siten voimme aidosti kukoistaa feminiinissä voimassamme.

Vaihda suoritusenergia virtaavaan luomisenergiaan ja täyteen naiseuden voimaasi, tule Feminiinin voima -workshoppiin.

Workshop ei ole pelkästään voimaantumisen työpaja, vaan se on mahdollisuus verkostoitua toisten sisarten kanssa, jossa kaikki halukkaat saavat tilan mainostaa omia palvelujaan/tuotteitaan. Sinun menestyksesi on minunkin menestykseni! Autetaan toisiamme kukoistamaan!

Lue lisää workshopista Facebookin tapahtumasivulta:

https://www.facebook.com/events/1477447645920506

Yhdessä olemme enemmän! Noustaan yhdessä naiset ja valloitetaan maailma sisaruuden, naiseuden ja feminiinisyyden voimalla!